Akropolis Hotel 3*

from45
3

Akropolis Hotel 3*

 • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Akropolis Hotel 3* - Limenas

TV
Klima
Internet
Terasa
Restoran
Parking

Opis Smeštaja - Akropolis Hotel 3*, Limenas

AKROPOLIS HOTEL 3* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Akropolis se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 200 m najstrožijeg centra. Od gradske plaže je udaljena oko 400m. Kada je u pitanju hotel Akroplos, za njega vam auto uopšte nije potreban. Iskrcavate se u glavnoj luci, nadomak hotela, koji je smešten u centru, sa mogućnošću da svojim nogama obiđete veći deo Limenasa.U Limenasu postoje arheološka nalazišta i antički teatar, koje ne bi rebalo propustiti. Pored mnogobrojnih plaža i zaliva u okolini Limenasa, možete posetiti i etno sela kao što su: Panagia i Potamia, crkve i manastire, muzeje.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Akropolis se nalazi u širem centru, na svega 200 m od strogog centra i na oko 400.m od gradske plaže. Ima jako dobru poziciju. U komšiluku su marketi i drugi hoteli, renta bike i tavernice. Ulica u kojoj je hotel smešten nije mnogo prometna pa će vam omogućiti potreban mir i tišinu. Iza hotela je privatan parking što je veliki plus za hotele u samom centru. Sam hotel je građen u neoklasičnom stilu i zaista ostavlja snažan utisak čak pri prvoj poseti. Izgrađen je početkom 19.veka, te kroz godine obnavljanja zadržava svoj prvobitan izgled i autentičnost. Ova mala palata je renovirana skorijeg datuma i predstavlja jedinstveni primerak na Tasosu. Nameštaj je mešavina modernog i neoklasičnog stila, dajući svakoj sobi karakter, ali pre svega vrlo udoban. Cela palata liči na mali muzej ankvititeta iščezlih iz ovog našeg novog vremena.

Sobe su smeštene na visokom prizemlju i prvom spratu. Primaju 2.3 osobe. Dvokrevetne sobe mogu biti sa bračnim krevetom ili sa dva singla, dok se trokrevetne sobe nude sa bračnim krevetom i jednim singlom.

Sve sobe imaju kupatilo, terasu, TV, frižider, klimu i internet.

U dvorištu hotela je lepa cvetna bašta sakrivena u hladu krošanja u kojima se služi i doručak.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Hotel Akropolis je pogodan za one koji žele da budu smešteni u centru, nadomak svih dešavanja, zaštićeni od velike buke. Hotel će vam omogućiti čiste i pristojne sobe, kao i parking u centru grada, koji predstavlja ne tako čestu sliku.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja Usluga 01.05-10.07 11.07-19.08 20.08-30.09
Soba 1/2 Najam 45€ 55€ 45€
Soba 1/2+1 Najam 50€ 60€ 50€
Soba 1/2 BB 55€ 60€ 55€
Soba 1/2+1 BB 60€ 65€ 60€

Legenda: Soba 1/2 – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; Soba 1/2+1 – Dvokrevetna soba – 2 odraslih, 1 dete; BB – Noćenje sa doručkom;

*Cene su izražene po sobi za jednu noć na bazi noćenja ili noćenja sa doručkom

*U cenu je uračunato koriščenje klima uređaja

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Bašta
 • Restoran
 • Krevetac
 • Fen za kosu
 • Kućni Ljubimci
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 400m
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 2 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Akropolis Hotel 3* Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com