Armeno Mezoneti Tasos

from60

Armeno Mezoneti Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Armeno Mezoneti
- Limenarija

TV
Klima
Terasa
Internet
Parking
Roštilj

Opis Smeštaja - Armeno Mezoneti, Limenarija

ARMENO MEZONETI – LOKACIJA I OKOLINA:

Armeno mezonet se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u zapadnom delu Limenarije, iznad magistrale. To je nov deo Limenarije poznat i kao Beverli Hils, zbog privatnih luksuznih vila. Do centra vam treba oko 800m, dok vas do prve plaže deli oko 450m.Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Armeno mezonet se nalazi u mirnom i luksuznom delu Limenarije. Od centra vas deli skoro 1 km, dok vam do plaže treba 400-500m. U pitanju je objekat sa dve spavaće sobe koje poseduju bračni krevet i svaka izlazi na terasu. Zajedničke trenutke možete podeliti u dnevnoj sobi, koja je opremljena kožnom garniturom i koja može primiti dve odrasle osobobe ili čak do četiri manje dece. U sklopu dvevnog boravka su i tv, klima, kao i dobro opremljena kuhinja. Mezoneti se čiste na četiri dana kada se menjaju i peškiri i posteljina, mada takodje poseduju i veš mašinu, za one kojima pranje zbog male dece treba i češće.

 

PLAŽA:

Do prve plaže deli vas oko 450 m. To je plaža luksuznih hotela, koja ima sve moguće sadržaje. Plaža je peščana i vrlo dobra. Ovde možete koristiti plažne setove hotela uz kupljeno piće ili raširiti svoj peškir u slobodnom delu. Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Armeno Mezonet je idealan za porodice, društva I one koji žele komfor I mir.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07.-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
1/4+2 mezonet 60€ 80€ 90€ 60€

Legenda: 1/4+2 mezonet za 6 osoba – 2 odrasle osobe i 2 deteta

*Cene su izražene po mezonetu po danu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Parking
 • Pranje i peglanje veša
 • Roštilj

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 450m
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 4 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Armeno Studios

+381 11 260 4283

info@feragosto.com