Asterias Hotel 2*

from44
2

Asterias Hotel 2*

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Asterias Hotel 2* - Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Restoran
Parking

Opis Smeštaja - Asterias Hotel 2*, Limenarija

ASTERIAS HOTEL 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Asterias se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na samoj obali, nedaleko od centra, u nizu hotela. Do centralne raskrsnice vas deli svega 3-5 min ili nekih 100-200 m. Ispred samog hotela je gradska plaža a i ostale su u neposrednoj blizini. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Asterias ima odličnu lokaciju, na samoj obali, nekoliko desetina metara udaljen od strogog centra. Kad izadjete iz hotela, izlazite tačno na šetalište puno restorančića. Hotel nudi studije za dve i tri osobe i apartmane za četiri osobe. Smešteni su na drugom spratu i neke od njih pružaju predivan pogled na Limenariju. Sve smeštajne jedinice su opremljene sa tv, klima, terasa i kuhinja.
Ispred hotela je i restoran samog hotela, gde možete uplatiti obroke, po želji.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Za sve one koji žele da su u centru zbivanja, uz plažu ali i sve ostale draži grada, ovaj hotel je idealan.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

 Tip Smeštaja 12.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-14.09 15.09-30.09
Std 1/2+1 33€ 47€ 61€ 74€ 61€ 47€
Std 1/3+1 39€ 56€ 72€ 91€ 72€ 56€
App 1/4+1 47€ 61€ 94€ 111€ 94€ 61€

Legenda: Std 1/2+1 – Dvokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; Std 1/3+1 – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; App 1/4+1 – Četvorokrevetni apartman – 3 odraslih 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

*Doplata za doručak iznosi 5 evra dnevno po osobi.
*Ukoliko želite polupansion doplata je 12 evra dnevno za odrasle, a 10 evra dnevno za decu do 10 godina starosti.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Fen za kosu
 • Krevetac
 • Sef
 • Plaža
 • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Asterias Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com