Fourkos Hotel 2*

from40
2

Fourkos Hotel 2*

  • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Fourkos Hotel 2* - Limenas

TV
Klima
Internet
Restoran
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Fourkos Hotel 2*, Limenas

FOURKOS HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Fourkos vila se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1000 m od centra. Od plaže je udaljena oko 600m. U Limenasu postoje arheološka nalazišta i antički teatar, koje ne bi rebalo propustiti. Pored mnogobrojnih plaža i zaliva u okolini Limenasa, možete posetiti i etno sela kao što su: Panagia i Potamia, crkve i manastire, muzeje. Kada je u pitanju hotel Fourkos, njegova lokacija u drugoj liniji iznad keja, ostavlja mogućnost mira i odmora i šetnje od 10-tak minuta do centra grada.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Fourkos se nalazi u širem centru Limenasa u drugom redu vila u odnosu na put koji vodi uz obalu. Ovaj deo Limenasa je poznat po lepim i luksuznim vilama. Vila raspolaže sa sedamnaest soba namenjenih za dve, tri i četiri osobe.Sve sobe imaju terasu, klimu, internet, TV i telefon. Sobe se čiste svakodnevno dok se peškiri i posteljina menjaju na tri dana. Vila nema privatni parking, ali oko vile ima dosta slobodnih parking mesta.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Vila Fourkas je mali porodični hotel sa mirnom i porodičnom atmosverom.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-01.07 02.07-10.07 11.07-10.08 11.08-10.09 11.09-10.10
1/1 app
1/2 app
1/3 app
1/4 app

Legenda: 1/1 app – Jednokrevetni apartman; 1/2 app – Dvokrevetni apartman; 1/3 app – Trokrevetni apartman; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman; 

*Cene su izražene po apartmanu po danu

*Postoji mogućnost uplate doručka ili polupansiona

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Roštilj
  • Parking
  • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 600m
Udaljenost od centra: 1km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Fourkos Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com