Hermes Hotel 2*

from25
2

Hermes Hotel 2*

  • PANAGIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Hermes Hotel 2* - Panagia

TV
Klima
Terasa
Kuhinja
Parking
Bar

Opis Smeštaja - Hermes Hotel 2*, Panagia

HERMES HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Hermes se nalazi u etno selu Panagija, na severo-istoku ostrva. Ovo tradicionalno selo je smešteno na planinskoj padini, 300 m. iznad nivoa mora. Od glavnog grada I luke Limenas udaljen je svega 10 km, dok ga od najbliže plaže Golden Beach deli 4km. Do obližnjeg etno sela Potamia udaljen je 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Hermes je ostao veran ovdašnjoj tradiciji. Sa balkona ovog hotela prostire se nestvaran pejzaž na more I planine. Obećava komfor, relaksaciju I mir. Ovaj hotel u ponudi ima 16 lepo uređenih soba, od kojih neke gledaju na more a neke na planine. Sve smeštajne jedinice mogu da prime dve do tri osobe i sadrže: sopstveno kupatilo, balkon, klimu, TV i radio. U holu hotela je prostorija za doručak I bar sa TV-om. A u dvorištu hotela je i mala privatna fabrika maslinovog ulja, za čiji sistem proizvodnje vlasnik poseduje diplomu za patent. Uz fabriku je i prodavnica proizvoda od maslina, kao i garniture za sedenje. Hotel ima jednostavan pristup i moru i planinama, dok ćete u okruženju od 50 m. pronaći sve što vam je potrebno, jer je tu i centar.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Ovaj hotel je idealan za one koji osim plaže i mora, žele da se susretnu sa još mnogo drugih stvari koje nudi ovo ostrvo: netaknuta priroda, tradicija, planinarenje i adrenalin.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 17.04-26.06 27.06-10.07 11.07-31.07 01.08-16.08 17.08-23.08 24.08-06.09 07.09-30.10
Double Krevet
2 Singl Kreveta
1/3 Soba
Economy Soba  –

 

*Cene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Kuhinja
  • Terasa
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Bašta
  • Parking
  • Bar
  • Internet

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 4km
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 13:00

Contact Us

Hermes Hotel 2* Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com