Karagiannis Hotel 2*

from30
2

Karagiannis Hotel 2*

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Karagiannis Hotel 2*- Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Roštilj
Bašta

Opis Smeštaja - Karagiannis Hotel 2*, Limenarija

KARAGIANNIS HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Karagianis se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na uzvišenju blizu gradske crkve. Od centra je udaljena oko 500m a od plaže Metalia oko 400m. Do gradske plaže idete preko centra, što znači da ima oko 600-700 m. uvučena je u prvu ulicu koja je paralelna sa magistralom, što joj daje osećaj potpunog mira I tišine. Zaklonjena od gradskih zvukova omogućava pravi odmor. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Okolina Karagianis hotela u Limenariji na Tasosu jednostavno će vas ostaviti bez daha. Borova šuma vam nudi osećaj mira i lepote, a ukoliko želite da se bavite fizičkim akitivnostima u prirodi, ovo je pravo mesto za vas. Od obale hotel je udaljen 500m. U ponudi su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe za porodice ili dva para, lepo opremljene sa svim neophodnim sadržajima. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, TV, klimu, Wi-Fi. Hotel poseduje i malo, lepo uređeno dvorište, sa stolovima i stolicama za odmor i uživanje, koje će vam biti na raspolaganju sve vreme boravka. Čišćenje soba se obavlja svakodnevno, a zamena peškira se vrši na 3 dana. Za goste hotela, parking je obezbeđen.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Blizina centra, okružen prirodom, ovaj hotel može odgovarati svima.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
Soba 1/2
Soba 1/3

Legenda: Soba 1/2 – Dvokrevetna soba; Soba 1/3 – Trokrevetna soba;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Doplata za kontinentalni doručak 5 evra

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Kućni Ljubimci
 • Sef
 • Roštilj
 • Parking

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 400m
Udaljenost od centra: 500m
Održavanje: na 2 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Karagiannis Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com