Kostas Studios Tasos

from35

Kostas Studios Tasos

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Kostas Studios - Limenarija

TV
Klima
Internet
Parking
Kuhinja
Terasa

Opis Smeštaja - Kostas Studios, Limenarija

KOSTAS STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Kostas se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na 50m od centra i isto toliko od obale i gradske plaže. Ušuškana medju druge vile, pruža mir i tišinu, dok blizina centru daje osećaj, da je sve na dohvat ruke. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI

Vila Kostas se nalazi na nekoliko desetina metara od mora i isto toliko od centra, ali je uvučena i zaštićena, tako da mir i odmor ovde neće manjkati. Poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije u prizemlju kuće. Svaki studio može imati jedan pomoćni krevet više. Studiji su opremljeni klimom, tv-om, kuhinjom i internet konekcijom. ispred studija su terase sa garniturom za sedenje dok je Ispred vile parking. Nedaleko od vile na 50m je i restoran na plaži u posedu istih vlasnika, gde možete uplatiti obroke, ukoliko ne želite da kuvate.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Vila je pogodna za porodice sa decom i društvanca.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 08.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09 01.10-15.10
1/3+1 std
1/4+1 std

Legenda: 1/3+1 std – Trokrevetni studio sa pomoćnim ležajem; 1/4+1 std – Četvorokrevetni studio sa pomoćnim ležajem;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Doplata za doručak 5 evra po osobi po danu

*Doplata za polupansion 11 evra po osobi po danu

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Kuhinja
  • Parking
  • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 50m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Kostas Studios Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com