Lia Studios Tasos

from85

Lia Studios Tasos

 • GOLDEN BEACH, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Lia Studios - Golden Beach

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Plaža

Opis Smeštaja - Lia Studios, Golden Beach

LIA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Lia se nalazi u mestu Golden beach na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na samo 150 m.od plaže koja predstavlja jednu od najlepših i najdužih plaža Tasosa. Sama vila je na zavidnoj lokaciji u središnjem delu mesta Golden beach-a i nudi izuzetno miran i dopadljiv odmor. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete prošetati i do Skala Potamie, koji je udaljen svega 1 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv.U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći peške, od koga vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Lia je objekat koji nudi dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i apartmane koji primaju di 6 osoba. Ono što je vrlo interesantno je da su studija izmedju sebe povezana vratima, te se mogu iznajmljivati i zajedno kao jedan apartman za veću porodicu, parove ili dve porodice.
Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju sa frižiderom, TV, klim sef, kupatilo opremljeno osnovnom kozmetikom i terasu. Sobe se čiste redovno.
U okviru vile je i parking, roštilj i garniture u bašti, gde možete uživati ukafi, suncu ili večernjem piću.
U studiju Lia možete uživati u prijateljskom i mirnom ambijentu.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportove na pesku. Idealna je za decu, koja mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Studijo Lia je pre svega namenjen porodicama, seniorima i parovima, ali će zadovoljiti potrebe svih klijenata. Nudi savršen mir i harmoniju.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-14.06 15.06-30.09
1/2 std 85€ 115€
1/3 std 95€ 130€
1/4 app 120€ 150€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 app – Četvorokrevetni apartman – 2 odraslih, 2 deteta

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Kuhinja
 • Roštilj
 • Plaža
 • Sef
 • Fen za kosu

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 150m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: na 2 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Studio Lia Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com