Maria & Sofia Studios Tasos

from30

Maria & Sofia Studios Tasos

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Maria & Sofia Studios - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Bašta
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Maria & Sofia Studios, Skala Potamia

MARIA & SOFIA STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Maria se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Vila je uvučena u hlad krošanja raznog drveća i maslina. Od centra je deli oko 800 m, dok je plaža na 350 m udaljenosti od vile. Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti i do Golden Beach-a, koji je udaljen svega 2 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv. U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je i etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke. U etno selu Potamia je muzej, do kojeg možete doći peške, od koga vas deli oko 2 km.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Sama vila smeštena je u jako lepom delu Skala Potamie, odmah preko puta hotela Korina. Uvučena je u jednoj mirnoj ulici i nudi potpuni odmor u miru i harmoniji. Direktno iz ulice ulazite u veliko dvorište, gde ćete teže primetiti vilu od svog zelenila, lepih procvetalih krošanja, cveća i trave, lnatkrivenog letnjikovca sa baldahinima. Pravo jedno malo carstvo u kome ćete uživati u zelenilu i lepoti prirode. Sama vila ide u širinu i podignuta je na dva sprata. Sadrži studije za dve i tri osobe. sobe su modernog dizajna, privlačne, uređene i redovno se čiste. Svaka smeštajna jedinica poseduje kuhinju sa frižiderom, TV, klimu i internet. U dvorištu vile je letnja kuhinja sa roštiljem i stolovima, gde možete spremati jača jela. Spomenuti letnjikovac takođe je moguće korisiti za odmor i razonodu. Prostor iza vile potsetiće vas da ste na selu, sve u zelenilu i drveću, a ponekad i sa konjićima koji pasu travu.
Dvorište je vrlo prostrano i pogodno za decu i igrarije. Vila takođe poseduje i privatan parking.
Od vile vas deli nekoliko desetina metara do prvih prodavnica, pekara i ostalih potrepština.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Ukoliko poželite da posetite još neku plažu, u okolini je dosta lepih plaža, organizovanih ili ne, sa peskom ili šljunkom, jer ova strana ostrva I jeste poznata po najlepšim plažama. Ako krenete ka Limenasu, Makrijamos plaža je jedna od najlepših, dok vam se na drugu stranu otvara više lepih plaža, kao što su ; Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Sakrivena od očiju sveta i ušuškana u zelenilo i svakojako rastinje, ostavlja utisak da ste u drugoj dimenziji i ako su vam plaža i centar u neposrednoj blizini. Pogodna je za porodice, seniore i parove, za sve kojima je miran odmor na prvom mestu.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-31.05 01.06-30.06 01.07-15.07 16.07-31.08 01.09-15.09 16.09-30.09
Std 1/2 30€ 40€ 50€ 55€ 40€ 35€
Std 1/3 35€ 45€ 55€ 60€ 45€ 40€
Std 1/4 40€ 50€ 60€ 65€ 50€ 45€

Legenda: Std 1/2 – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; Std 1/3 – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; Std 1/4 – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta;

 

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, po danu boravka

*Klima uređaj ukljucen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Parking
 • Roštilj
 • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 350m
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 2 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 11:00

Contact Us

Maria & Sofia Studios Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com