Menel Hotel 2*

from25
2

Menel Hotel 2*

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Menel Hotel 2* - Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Pomoćni Ležaj
Kuhinja

Opis Smeštaja - Menel Hotel 2*, Limenarija

MENEL HOTEL 2* – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Menel se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u istočnom delu Limenarije, ispod žute palate, na svega 50 m od strogog centra i 30m od obale. Njegova pozicija nudi da vam je sve na dohvat ruke a opet ste zaštićeni od vreve i buke. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne. Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, a plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Menel je jedan od starijih hotela u Limenariji sa dugogodišnjom tradicijom rada u turizmu ali je nedavno renovirana, osvežena i u skladu sa turističkim standardima.
Hotel se nalazi u samom centru, preko puta gradske plaže I zaista ima neodoljivu poziciju.
Ispred hotela je javni i besplatan parking. U hotel se ulazi sa bočne strane pravo do recepcije. U holu se nalazi i lepo uređena trpezarija sa terasom, gde se gostima poslužuje doručak. Sobe su standardne hotelske i mogu primiti jednu, dve ili tri osobe. Takođe postoje sobe koje su povezane vratima pa se mogu iznajmiti kao duplex za porodicu ili dva para. Sve smeštajne jedinice su smeštene na prvom i drugom spratu i neke imaju a neke nemaju pogled na more. Sve sobe su opremljene sa klimom, TV, internetom, telefonom i frižiderom.
Oko hotela naćićete sve što vam je potrebno za jedan odmor: prodavnice, apoteka, poslasticarnica, posta, banka, taverne i brza hrana i drugih objekata.
Moguće je uplatiti doručak u hotelu.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Ovaj hotel je pogodan za one kojima je bitno da su locirani u centru, koji na ostrvo dolaze bez vozila, te im je od značaja da im je sve na dohvat ruke.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

 Tip Smeštaja 01.06-20.06 11.06-30.06 01.07-10.07 11.07-20.07 21.07-31.07 01.08-05.08 06.08-26.08 27.08-31.08 01.09-13.09 14.09-30.09
Soba 1/2 E  €
Soba 1/2 SSV
Soba 1/2 SV
Soba 1/3 SV

Legenda: E – Ekonom- sobe bez pogleda na more, SSV – Sobe sa bočnim pogledom na more, SV – sobe sa direktnim pogledom na more.

*Doručak – 4€ po osobi

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Fen za kosu
  • Bar
  • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 30m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: svakodnevno
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Menel Hotel Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com