Neorion Hotel

from48

Neorion Hotel

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Neorion Hotel
- Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Kuhinja

Opis Smeštaja - Neorion Hotel, Limenarija

NEORION HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Neorion se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u istočnom delu Limenarije, ispod žute palate, na svega 150 m od centra i 250m od obale. Njegova pozicija nudi da vam je sve na dohvat ruke a opet zaštićeni od vreve I buke. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Neorion hotel je jedan od specifičnih hotela u Limenariji. Nalazi se u samom centru, ali potpuno ogradjen drugim vilama. Kad se malo zavučete uz stepenice koje vode ka njemu, ispred vas će se prikazati lep hotelčić u kamenu. Pogled iz ovog hotela je više nego loš ali je to potpuno nadoknadjeno samim smeštajnim jedinicama, koje su vrlo lepo uredjene i opremljene novim nameštajem. Hotel je trospratan i nudi dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i apartmane za 4-6 osoba. U prizemlju su mezoneti na dva nivoa ispred kojih se nalazi trem sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, TV, internet, kuhinju i terasu. Hotel ne poseduje parking ali je oko hotela dosta mesta za parkiranje.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Ovaj hotel je pogodan za one kojima je bitno da su locirani u centru u lepom smeštaju. Ipak za porodice sa decom može biti malo skučen, zbog samog osećaja pritiska ostalih kuća.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-31.05 01.06-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
1/2 std 48€ 49€ 61€ 72€ 49€
1/3 std 49€ 50€ 65€ 75€ 50€
1/4 std 49€ 50€ 60€ 70€ 50€
1/5 app 77€ 77€ 88€ 99€ 77€
1/5+1 mez 80€ 80€ 110€ 125€ 80€

Legenda: 1/2 std – Dvokrevetni studio – 2 odraslih; 1/3 std – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 std – Četvorokrevetni studio – 2 odraslih, 2 deteta; 1/5 app – Petokrevetni apartman – 3 odraslih, 2 deteta; 1/5+1 mez – Petokrevetni apartman – 4 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

*Korišćenje pomoćnog ležaja u apartmanima se dodatno doplaćuje.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Kuhinja
  • Deca i pomoćni ležajevi
  • Fen za kosu
  • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 250m
Udaljenost od centra: 150m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 12:00

Contact Us

Neorion Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com