Stelakis Beach Hotel

from40

Stelakis Beach Hotel

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Stelakis Beach Hotel - Limenarija

TV
Klima
Internet
Parking
Plaža
Restoran

Opis Smeštaja - Stelakis Beach Hotel, Limenarija

STELAKIS BEACH HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Stelakis se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Lociran je u zapadnom delu Limenarije, ispod magistrale, na samoj plaži 1500 m od centra. Nalazi se ispod magistrale i nudi savršen odmor i tišinu. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Stelakis Beach je lociran na početku Limenarije, u mirnom delu, na plaži Stelakis. Od centra je udaljen oko 1400m. Ovaj objekat je podignut na samoj plaži Stelakis,koja je organizovana ležaljkama I suncobranima,besplatnih za sve goste. Vila ima dvokrevetne I trokrevetne studije,kao I apartman namenjen za četiri osobe. Moguće je uplatiti smeštaj sa doručkom. Sobe su nižeg kvaliteta,ali zadovoljavaju potrebe turista. Sobe su čiste I posteljina se menja na svaka 3 dana.
Sve sobe sadrže:kupatilo,tv,klimu,frižider,terase(vrlo male). Neki od studija imaju kuhinju a neki koriste zajedničku.
Od ostalih sadržaja, Stelakis beach ima parking,baštu,restoran u prizemlju objekta sa veoma dobrom hranom.

 

PLAŽA:

Plaža na kojoj se nalazi hotel je mešovita plaža, delom peščana, delom šljunkovita. Ovde postoji restoran istog hotela,koji nudi vrhunsku morsku hranu, dok su za goste hotela ležaljke i suncobrani besplatni. Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Ovaj smestaj je ponajviše namenjen mladim ljudima I parovima,kojima je skroman smestaj dovoljan da uživaju u svom odmoru.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-30.06 01.07-20.07 21.07-31.08 01.09-30.09
1/2 room 40€ 45€ 60€ 40€
1/3 room 45€ 50€ 65€ 45€
1/4 room 50€ 70€ 85€ 50€

Legenda: 1/2 room – Dvokrevetna soba – 2 odraslih; 1/3 room – Trokrevetna soba – 3 odraslih; 1/4 room – Četvorokrevetna soba – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici po danu boravka

*Klima uređaj je uključen u cenu

*Doručak je dostupan po ceni od 5 evra po danu po osobi.
*Polupansion je dostupan po ceni od 12 evra po danu po osobi.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bašta
 • Parking
 • Bar
 • Krevetac
 • Plaža
 • Kuhinja
 • Restoran

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: NA PLAŽI
Udaljenost od centra: 1.4km
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 11:00 / 10:00

Contact Us

Stelakis Beach Hotel

+381 11 260 4283

info@feragosto.com