Aithria Vila Tasos

from30

Aithria Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Aithria - Potos

TV
Klima
Internet
Krevetac
Ljubimci
Terasa

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

Opis Smeštaja - Vila Aithria, Potos

VILA AITHRIA – LOKACIJA I OKOLINA:

Apartmani Aitria nalaze se u mesu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirani u samom centru Potosa, pogodni su za sve koji žele da osete pravo uživanje i vrhunsku uslugu, kako za porodice sa decom tako i za parove. Od strogog centra udaljeni su 50 m, što omogućava mir, a opet privilegiju da vam je sve na dohvat ruke. Kafići, marketi, pekare, restorani i plaža, sve je to u krugu od 50 m. S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 1 km od centra Potosa. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Potosa 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je na 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu, daje mogućnost, noćnih izlazaka, plaže I dugačko šetalište pogodno za lepe letnje šetnje pored obale. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Apartmani Aitria se nalaze u centru Potosa nadomak plaže i svih dešavanja. Objekat je nove gradnje i raspolaže sa trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Oni su opremljeni sa bračnim ležajem i udobnom foteljom na rasklapanje ili u slučaju četvorokrevetnih studija francuskim ležajem i dva singl ležaja (ili krevet na sprat). Svaki studio ima sat-TV, Wi-fi, sef, klimu, terasu, fen i potpuno opremljenu kuhinju sa kafe aparatom i tosterom. Čišćenje soba, kao i menjanje peškira se vrši svakodnevno. Vila ne poseduje svoj parking mada je javni besplatni parking udaljen svega stotinak metara. Na par metara od vile su pekara, prodavnice, taverne, šetalište i svi ostali sadržaji ovog grada.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je nešto manja i uža ali jednako lepa, kao i San Antonio. Do ove plaže vam treba oko 100 m. Ona je pogodnija za mlađu populaciju. S obzirom da je veći deo te plaže organizovan ležaljkama i suncobranima, kafića i taverni, retka su mesta gde ćete naći slobodan prostor za svoj peškir. U tom slučaju, vaš izbor je dosta ograničen, na plažne setove kafića, dok vaša deca neće imati puno prostora za igru. Ovo je plaža, za ljude koji žele da budu u centru zbivanja.
Do plaže San Antonio deli vas 650 m. Ova plaža se zapravo nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi, odgovaraće najviše onima koji vole sportove na plaži i naravno porodicama sa decom. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje. Dubina vode je postepena, u nekim delovima i plića, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa prvim časovima plivanja. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje kao i skoro svugde na ostrvu, možete dobiti uz piće ili sladoled. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir , gde god vam je volja. Plažu okružuju mnogobrojni kafići i taverne, gde možete napraviti mali predah.
Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Pogodni su za sve one koji žele da osete pravo uživanje i vrhunsku uslugu, kako za porodice sa decom tako i za parove. Preporučujemo za one koji žele da su smešteni u centru, a izmešteni od vreve i buke.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

RASPRODATO! Propustili ste priliku. Rasprodali smo poslednju jedinicu – nemamo više jedinica u ovom objektu! U ponudi je veliki broj smeštaja, sigurni smo da ćete pronaći neki drugi po svojoj želji.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-15.06 16.06-30.06 01.07-31.07 01.08-20.08 21.08-31.08 01.09-20.09 21.09-30.09
1/3 std (2+1) 30€ 35€ 50€ 55€ 45€ 35€ 30€
1/4 app 1. sprat 40€ 40€ 55€ 65€ 55€ 40€ 35€
1/4 std 2. sprat 40€ 40€ 55€ 65€ 55€ 40€ 35€

Legenda: 1/3 std (2+1) – Trokrevetni studio – 2 odraslih, 1 dete; 1/4 app 1. sprat – Četvorokrevetni apartman na prvom spratu – 2 odraslih, 2 deteta; 1/4 std 2. sprat – Četvorokrevetni apartman a drugom spratu – 2 odraslih, 2 deteta;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Internet
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Terasa
 • Fen za kosu
 • Krevetac
 • Kućni Ljubimci
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 100m
Udaljenost od centra: 50m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:30 / 12:00

Contact Us

Aithria Vila Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com