Assos Vila Tasos

from29

Assos Vila Tasos

 • KINIRA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Assos - Kinira

TV
Klima
Internet
Roštilj
Terasa
Parking

Opis Smeštaja - Vila Assos, Kinira

VILA ASSOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Asos se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke I grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom. Selo Kinira je tradicionalno selo, na istoku ostrva, koje može poslužiti kao odlična polazna tačka za obilazak ostrva. Mesto nudi nekoliko restorana i jedan market ali i dobru poziciju između dve najpopularnije plaže ostrva. Ako krenete prema Limenasu nakon 9 km dolazite do Golden Beach plaže ukoliko želite da posetite Paradise beach plažu, krenućete ka Limenariji i Potosu i već posle 3 km vi ćete biti na rajskoj plaži. Od obližnjih većih gradova osim Limenasa, Potos je na 30 km i Limenarija na 34 km udaljenosti.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Asos se nalazi u centru sela Kinira na 200 m od obale. Nudi široko dvorište pogodno za odmori i igru najmladjih. Sadrži studije za dve i tri osobe smeštene u prizemlju i na prvom spratu. Sve sobe imaju terasu, kupatilo, klimu, internet, TV, frižider i neke od njih imaju kuhinju. U dvorišu vile nalazi se veranda za odmor i roštiljanje jer u sklopu je i roštilj za goste. Na dnu placa je parking, dok samu vilu okružuje zelenilo, cveće i drveća sa voćnim plodovima.

 

PLAŽA:

Plaža Paradise beach (Rajska plaža) je jedna od najatraktivnijih plaža na Tasosu, jer podseća na tropski raj. Ova plaža je blagoslovena sa finim belim peskom i azurnom plitkom bistrom vodom. Kada je vetrovoto ovde se bude malo veći talasi i tada je idealno za jedrenje na dasci. Plaža je okružena zelenom šumom i do nje se može doći kolima, uzanim putićem koji vodi kroz šumu. Preko puta plaže je nenaseljeno ostrvo Kinira. Plaža je dosta dugačka, dovoljno široka i organizovana. Ima mesta za svakog ko želi da stavi svoj peškir i suncobran ili pak ukoliko želite ležaljke uz doplatu. U jednom delu plaže je deo za nudiste.
Golden Beach plaža poznata kao zlatna plaža, zbog svog zlatkastog peska, je jedna od najpoznatijh I najposećenijih plaža na Tasosu. Uprkos svojoj posećenosti, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta kako za svoj peškir, tako I za razne sportive na pesku. Idealna je za decu, koji mogu uživati u pesku ili u vodi koja je plitka, nekoliko desetina metara. Za one koji nemaju svoju prostirku, tu su kafići I taverne sa plažnim setovima (ležaljke I suncobran), koje možete koristiti uz piće. Ova plaža duga je oko 5 km I dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.
Više o plažama možete naću u kategoriji: ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Ukoliko želite da obilazite ostrvo, treba vam smeštaj koji nudi mir i odmor, onda bi Asos bio odlična polazna tačka za obilazak ostrva.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.06-10.07 11.07-31.08 01.09-30.09
Std 1/2
Std 1/2 K
Std 1/3
Std 1/3 K

Legenda: Std 1/2 – Dvokrevetni studio bez kuhinje; Std 1/2 K – Dvokrevetni studio sa kuhinjom; Std 1/3  – Trokrevetni studio bez kuhinje; Std 1/3 K – Trokrevetni studio sa kuhinjom;

*Cene su izražene u evrima, po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Kuhinja
 • Terasa
 • Internet
 • Parking
 • Kućni Ljubimci
 • Bašta
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Roštilj

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 200m
Udaljenost od centra: 100m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Vila Assos Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com