Katerina Vila Tasos

from30

Katerina Vila Tasos

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Katerina - Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Pomoćni Ležaj
Kuhinja

Opis Smeštaja - Vila Katerina, Limenarija

VILA KATERINA – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Katerina se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na glavnoj magistrali, nedaleko od centra, u nizu drugih zgradica i kuća. Do centralne raskrsnice vas deli svega 3-5 min ili nekih 150-200 m. Katerina je prava mala gradska vila iz koje kad izađete, naćićete se pravo na ulici. Od gradske plaže, udaljena je oko 300 m, što pokazuje da vam je sve tu na dohvat ruke. Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Vila Katerina je smeštena na glavnoj ulici u blizini centralne raskrsnice. Trospratna kuća nudi studije za dve i tri osobe. Opremljena je sa: klima, tv, kuhinja i terasa koja nudi veoma lep pogled na Limenariju. Vila nema svoj parking, ali je parkiranje moguće svuda oko vile, na uici.

 

PLAŽA:

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Kuća je pogodna mahom za parove, koji žele da su u centru svih zbivanja.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

 Tip Smeštaja 01.06-30.06 01.07-15.07 16.07-31.08 01.09-20.09
Std 1/2 pogled planina 30€ 50€ 55€ 48€
Std 1/2 pogled planina/more, 2. sprat 32€ 52€ 60€ 50€
Std 1/2 pogled planina/more, 3. sprat 35€ 55€ 65€ 55€
Superior Std 1/2 pogled more 35€ 55€ 65€ 55€

Legenda: Std 1/2 pogled planina – Dvokrevetni studio sa pogledom na planinu – 2 odraslih; Std 1/2 pogled planina/more, 2. sprat  – Dvokrevetni studio na drugom spratu sa pogledom na more ili planinu – 2 odraslih; Std 1/2 pogled planina/more, 3. sprat  – Dvokrevetni studio na trećem spratu sa pogledom na more ili planinu – 2 odraslih; Superior Std 1/2 pogled more  – Superior dvokrevetni studio sa pogledom na more – 2 odraslih;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

*Klima uređaj uključen u cenu

*Dodatni ležaj u superior studiju sa pogledom na more doplaćuje se 3 evra dnevno po osobi.

Dodatni Sadržaji

  • Klima Uređaj
  • TV
  • Terasa
  • Internet
  • Kuhinja
  • Deca i pomoćni ležajevi

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #101
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 300m
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Katerina Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com