Vournelis Hotel 2*

from45
2

Vournelis Hotel 2*

 • LIMENAS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vournelis Hotel 2* - Limenas

Bazen
Plaža
TV
Klima
Internet
Parking

Opis Smeštaja - Vournelis Hotel 2*, Limenas

VOURNELIS HOTEL – LOKACIJA I OKOLINA:

Hotel Vournelis se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Hotel se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, na svega 5m od obale, nadomak luke. U Limenasu postoje arheološka nalazišta i antički teatar, koje ne bi rebalo propustiti. Pored mnogobrojnih plaža i zaliva u okolini Limenasa, možete posetiti i etno sela kao što su: Panagia i Potamia, crkve i manastire, muzeje. Kada je u pitanju hotel Vournelis, za njega vam auto uopšte nije potreban. Iskrcavate se u glavnoj luci, nadomak hotela, koji je smešten u centru, sa mogućnošću da svojim nogama obiđete veći deo Limenasa.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Hotel Vournelis se nalazi u širem centru, na obali u blizini luke, gde staju svi trajekti. Od strogog centra udaljen je oko 400 m. Ako krenete na desno do gradske plaže vam treba oko 600 m, dok su vam plaže sa leve strane nnešto bliže, počev od Vurnelis plaže koja je udaljena nekoliko metara, pa dalje prema plaži Tarzanas. Ima jako dobru poziciju. U komšiluku su marketi i drugi hoteli, brza hrana, restorani, kafići i ostale zanimacije. Ulica u kojoj je hotel smešten nije mnogo prometna pa će vam omogućiti potreban mir i tišinu. Hotel ima lepu baštu i prostor gde možete uhvatiti trenutke mira i blagostanja, ako vam zafali osveženja, uz hotel je i bazen sa svim pratećim sadržajima, besplatan za goste hotela. U holu je i restoran, gde se nude pansionski ai i van pansionski obroci.
Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim apartmanima. Neke od njih imaju kuhinju a neke ne. Sve smeštajne jedinice imaju TV, klimu, frižider, fen i internet. Sobe se čiste na 3 dana kada se menjaju i posteljina i peškiri.. u okviru hotela dozvoljeni su ljubimci, postoji privatan parking i bazen sa barom.

 

PLAŽA:

U Limenasu postoji više plaža, neke su mnogo lepe, neke su manje lepe, u vakom slučaju, jedna od njih će zadovoljiti i vaše potrebe. Gradska plaža koja je smeštena uz staru luku nosi plavu zastavicu. Voda je čista, na obali pesak a uz plažu mnoštvo taverni i kaića, koji se nižu jedan za drugim. U produžetku, na špicu je plaža sa istoimenim kafićem, Karnagio, dok je na potpuno suprotnom delu Limenasa jedan od nama najlepših plaža Tarzanas. Nekoliko kilometara od Limenasa je plaža Makriamos, koju ne smete propustiti da posetite, posebno ako ste sa decom. Ova plaža se nažalost plaća, ali ima mnogo sadržaja, koje druge plaže nemaju. U njoj će najmlađi najviše uživati.

 

PREPORUKA:

Hotel Vournelis je pogodan za one koji žele da budu smešteni u centru, nadomak svih dešavanja, zaštićeni od velike buke. Hotel će im omogućiti čiste i pristojne sobe, kao i parking u centru grada, koji predstavlja ne tako čestu sliku.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-31.05  01.06-11.07 11.07-31.08 01.09-30.09
1/2 std
1/3 std

Legenda: 1/2 – Dvokrevetni studio; 1/3 std – Trokrevetni studio;

*Cene su izražene po studiju po danu

Dodatni Sadržaji

 • Bazen
 • Plaža
 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Parking
 • Bar
 • Restoran
 • Kuhinja

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 5m
Udaljenost od centra: 400m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Vournelis Hotel Thassos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com