Zako Apartmani Tasos

 • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Zako Apartmani Tasos - Limenarija

TV
Klima
Internet
Terasa
Bazen
Igralište

Opis Smeštaja - Zako Apartmani, Limenarija

ZAKO APARTMANI – LOKACIJA I OKOLINA:

Zako apartman se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u krajnjem zapadnom delu Limenarije, poznat kao Tripiti, zbog svoje plaže. Do centra Limenarije vam treba oko 3000 m, dok vas do prve plaže deli oko 300m. Od obližnjih gradova, Pefkari je najbliži, na svega 2 km od centra Limenarije. U njemu možete posetiti plaže ili taverne.Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina ispod sača. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu, daje mogućnost najboljih noćnih izlazaka, ako izuzmemo Limenas, i plaže znatno lepše nego u Limenariji. Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Zako apartmani su mali porodični kompleks koji vam nudi porodičnu i prijateljsku atmosferu boravka u Limenariji, na Tasosu. Smašten je na samo 300m od prelepe plaže Tripiti na kojoj ćete naći restorane, prehrambene prodavnice, supermarkete, kao i prodavnice sa suvenirima. Od centra Limenarije, gde se nalazi i autobuska stanica, apartmani su udaljeni 3km. Zako apartmani vam nude različite tipove smeštaja koji su pogodni za svakoga. U kompleksu postoji ukupno 8 apartmana. Studio apartmani su pogodni za 1-2 osobe i sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, kuhinju, kupatilo i terasu. Dvosobni apartmani nude smeštaj za do 4 osobe i sadrže dve dvokrevetne sobe, kuhinju, kupatilo i terasu. U svim sobama je obezbeđena klima i sef bez dodatnih troškova. U kompleksu možete uživati i u bazenu za odrasle, a za decu postoji mali bazen gde će biti sigurni i uživati u odmoru. Pored bazena je i bar sa satelitskom televizijom gde se možete osvežiti i odmoriti. Internet konekcija je takođe obezbeđena. Sobe se čiste svakodnevno, a peškiri i posteljina se menjaju na svaka 3 dana.

 

PLAŽA:

Do prve plaže deli vas oko 300 m. To je Tripiti plaža, koja nudi organizovanu plažu i barove, kao i pesak na obali i na ulazu u more. Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena. Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom. Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.
Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima. Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik.

 

PREPORUKA:

Zako je pogodan za sve one koji ne žele da budu u centru, koji žele prirodu, mir I odmor, ali da ne budu odsečeni od sveta. Zako upravo to nudi mir I tišinu nadomak grada.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Bazen
 • Bašta
 • Igralište za decu
 • Parking
 • Roštilj
 • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 300m
Udaljenost od centra: 3km od Limenarije
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Zako Apartments Limenaria

+381 11 260 4283

info@feragosto.com