Alex Dim Studios Tasos

from35

Alex Dim Studios Tasos

 • SKALA POTAMIA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2018, Grčka, Tasos - LETOVANJE 2018, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Alex Dim Studios - Skala Potamia

TV
Klima
Internet
Bašta
Terasa
Roštilj

Opis Smeštaja - Alex Dim Studios, Skala Potamia

ALEX DIM STUDIOS – LOKACIJA I OKOLINA:

Studio Alex DIM se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom. Locirana je na glavnoj ulici u mirnom delu sela, na 800 m od centra i 700m od plaže.

Od obližnjih gradova, osim Limenasa koji je jako blizu, možete se odvesti i do mesta Golden Beach, koje je udaljeno svega 2 km. Zapravo Skala Potamia i Golden Beach su spojena mesta koja zajedno čine jedan manji zaliv.

U neposrednoj blizini na svega 4 km udaljenosti je etno selo Panagia, gde možete osetiti čari prave Grčke.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Studio Alex DIM je jedan od onih vila koja imaju reprezentativna dvorišta. Ne možete proći pored vile a da se ne okrenete i zastanete, diveći se lepo uređenom dvorištu. Po sredini dvorišta dominira fontana, oko koje su stazice i cveće, kao i raznoliko rastinje.

Na nekoliko mesta u bašti su garniture za sedenje, gde možete piti kafu i uživati u prirodi. U jednom delu dvorišta je i prostor za decu sa ljuljaškama i klackalicama, gde možete pustiti decu da uživaju u slobodi i sigurnosti.

Sama vila je jednospratna i sadrži dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve smeštajne jedinice imaju frižider, TV, klimu, internet i terasu. Sobe su standardne turističke, bez mnogo detalja, zadovoljavaju potrebe. Ipak imaju nestvaran pogled na baštu i ulicu. Na spratu je zajednička kuhinja namenjena za 6 soba.

Iza vile je veliko travnato dvorište gde deca mogu uživati u sportskim igrama, kao i parking namenjen gostima. U dvorištu je i roštilj.

 

PLAŽA:

Golden Beach plaža, zbog svog zlatkastog peska poznata kao zlatna plaža, je jedna od najpopularnijih na Tasosu, ali i pored toga, na ovoj plaži ćete naći dosta mesta za svoj peškir. Duga je oko 5 km i dovoljno široka za raznorazne aktivnosti.

Deca mogu uživati igrajući se u pesku ili u vodi koja je plitka, što ovu plažu čini idealnom za porodice sa decom. Na plaži postoje kafići i taverne sa plažnim setovima (ležaljke i suncobran), koje možete besplatno koristiti uz piće.

Ova strana ostrva je poznata po najlepšim plažama i ukoliko želite da posetite još neku plažu u okolini je dosta lepih plaža, peščanih ili šljunkovitih. Neke od njih su Makrijamos plaža, Aliki, Timonija, Livadi…

 

PREPORUKA:

Vila Alex Dim je idealna za sve one koji ne žele da su smešteni u centru, kojim je prostranstvo od velikog značaja.
U ovom smeštaju podjednako će uživati porodice sa decom, seniori i parovi.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

LETO 2018

Tip smeštaja 01.05-30.06 01.07-31.07 01.08-31.08 01.09-30.09
Soba 1/2   €  €  €
Soba 1/3   €  €  €

Legenda: Soba 1/2 – Dvokrevetna soba; Soba 1/3 – Trokrevetna soba;

 

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici, po danu boravka

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Terasa
 • Internet
 • Bašta
 • Kuhinja
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Parking
 • Roštilj
 • Krevetac

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 700m
Udaljenost od centra: 800m
Održavanje: na 4 dana
Prijava/Odjava: 12:00 / 11:00

Contact Us

Alex Dim Thasos

+381 11 260 4283

info@feragosto.com