SMEŠTAJ NA TASOSU

83

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Potpuno nov hotel sa modernom arhitekturom i vrhunskim komforom, ovaj hotel je namenjen odraslima (parovima). Svojim izgledom i uslugom “razmaziće” i one najprobirljivije.
73

po osobi dnevno

SKALA PRINOS
Alea Hotel & Suites je novoizgrađeni moderni hotel, sa nekoliko jednospratnih ili dvospratnih zgrada, samo 850m od centra Skale Prinos. Nalazi se na imanju od 30,000m² na prelepoj peščanoj plaži koja se lagano spušta, nudeći pravi doživljaj odmora.
26

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Tripiti hotel je okružen zelenim vrtovima, velikim bazenom, kao i jednim bazenom za manju decu i to je idealno mesto za uživanje u moru,suncu i svim čarima leta. Na dobro poznatoj plaži Tripiti, sa kristalno čistom vodom i prelepom peščanom plažom, gosti će provesti najlepše trenutke svog odmora.
27

po osobi dnevno

SKALA RACHONI
Hotel Rachoni Resort je novoizgrađeni deo kompleksa u čijem sastavu se još nalaze i hoteli Rachoni Bay i Rachoni Beach koji su građeni u ranijem periodu. Nalazi se u malom mestu Skala Rahoni udaljenom 12 km od glavnog grada Limenasa. Privilegija ovog hotela se ogleda u tome što je lociran direktno na peščanoj plaži na kojoj se čak može naći i prirodni hlad.
39

po osobi dnevno

SKALA RACHONI
Hotel Sunrise Beach se nalazi u malom ribaskom mestu Skala Rachoni na samoj plaži. Hotel je udaljen 4km od mesta Skala Prinou i 11km od luke u Limenasu. 
Showing 1-5 of 5 results for All InclusiveClear All