SMEŠTAJ NA TASOSU

38

po osobi dnevno

POTOS
Hotel je otvoren 2008. godine. Dominira specifičan dizajn hotela, i to sto je svaka soba drugačije uređena.
46

po osobi dnevno

LIMENAS
Makriammos Bungalovi (smešten u Limenasu) zauzima 30 hektara zemljišta,koje vodi do zaliva pored mora, 2 km od glavne luke Tasos. Imovina je jedan od retkih prirodnih lepota koji je ostao netaknut vremenom. Dodatna izgradnja i renoviranje nisu iskrivile prvi utisak na posetioca, a to je raj na zemlji
46

po osobi dnevno

KINIRA
Maranton Beach je hotel sa kategorizacijom od četiri zvezdice koji se nalazi u mestu Kinira na ostrvu Tasos, na odličnoj lokaciji koja na jedinstveni način kombinuje kristalno plavo Egejsko more i predele sa planinama.
26

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Tripiti hotel je okružen zelenim vrtovima, velikim bazenom, kao i jednim bazenom za manju decu i to je idealno mesto za uživanje u moru,suncu i svim čarima leta. Na dobro poznatoj plaži Tripiti, sa kristalno čistom vodom i prelepom peščanom plažom, gosti će provesti najlepše trenutke svog odmora.
30

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Hotel Thalassies Nouveau je sagrađen 2009. godine i nalazi se u mestu Limenarija, na samo 50 metara od mora. Hotel Thalassies Nouveau poseduje 26 soba (12 dvokrevetnih, 5 trokrevetnih i 9 porodičnih) vrlo ukusno dekorisanih i sadrže TV sa satelitskim programom, klima uređaj, sef, telefon, bežični internet i frižider.
25

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Hotel Korina ima predivan bazen okružen suncobranima i ležaljkama sa terasom za sunčanje i snek barom kao i klimatizovane sobe sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom.
30

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Hotel Thalassies se nalazi u mestu Limenarija. Hotel je renoviran 2015. godine i u svom sastavu nudi dvokrevetne, trokrevetne, porodične sobe i studija.
39

po osobi dnevno

SKALA RACHONI
Hotel Sunrise Beach se nalazi u malom ribaskom mestu Skala Rachoni na samoj plaži. Hotel je udaljen 4km od mesta Skala Prinou i 11km od luke u Limenasu. 
Showing 1-8 of 8 results for BilijarClear All