SMEŠTAJ NA TASOSU

70

apartman po danu

LIMENAS
Nikoleta Luxury se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1500m od centra. Od plaže je udaljena oko 200m.
35

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Dobrodošli u vilu Ntinas Apartments koja se nalaza na samo 100 metara od Zlatne plaže na prelepom zelenom ostrvu Tasos u gradiću Skala Potamia.
60

apartman po danu

LIMENAS
Metsikas Rezidencija se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1000m od centra. Od plaže je udaljena oko 350m.
83

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Potpuno nov hotel sa modernom arhitekturom i vrhunskim komforom, ovaj hotel je namenjen odraslima (parovima). Svojim izgledom i uslugom “razmaziće” i one najprobirljivije.
73

po osobi dnevno

SKALA PRINOS
Alea Hotel & Suites je novoizgrađeni moderni hotel, sa nekoliko jednospratnih ili dvospratnih zgrada, samo 850m od centra Skale Prinos. Nalazi se na imanju od 30,000m² na prelepoj peščanoj plaži koja se lagano spušta, nudeći pravi doživljaj odmora.
40

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Marys Residence Suites su noviji apartmani, smešteni u blizini jedne od najlepših plaža Tasosa – Golden Beach.
30

po osobi dnevno

LIMENARIJA
Hotel Thalassies se nalazi u mestu Limenarija. Hotel je renoviran 2015. godine i u svom sastavu nudi dvokrevetne, trokrevetne, porodične sobe i studija.
85

po osobi aranžman

POTOS
Hotel Anna's Star Beach vam želi dobrodošlicu u Potos, jednom od najpopularnijih destinacija na ostrvu Tasos. Hotel Anna's Star Beach se nalazi na samoj plaži i poseduje veliki vrt koji se prostire sve do plaže sa kristalno čistom vodom.
Showing 1-8 of 8 results for ĐakuziClear All