SMEŠTAJ NA TASOSU

100

apartman po danu

LIMENARIJA
Hotel Blue Dream Palace se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u zapadnom delu Limenarije, ispod magistrale.
47

po osobi dnevno

PRINOS
Ilio Mare Hotel je izvanredan hotel starijeg datuma. Hotel je udaljen oko 2 kilometra od letovališta Skala Prinos.
58

po osobi dnevno

POTOS
Smešten pored privatne peščane uvale, ovo spa odmaralište sa 5 zvezdica se nalazi na Rajskoj plaži. Nudi klimatizovane sobe sa nameštenim balkonima, kao i 3 mesta za ishranu, besplatan bežični internet i spa centar sa zatvorenim bazenom.
46

po osobi dnevno

LIMENAS
Makriammos Bungalovi (smešten u Limenasu) zauzima 30 hektara zemljišta,koje vodi do zaliva pored mora, 2 km od glavne luke Tasos. Imovina je jedan od retkih prirodnih lepota koji je ostao netaknut vremenom. Dodatna izgradnja i renoviranje nisu iskrivile prvi utisak na posetioca, a to je raj na zemlji
70

po osobi dnevno

POTOS
Okružen s jedne strane zlatnim peskom a s druge, predivnom šumom, hotel Alexandra Beach ima čime da se pohvali. Izvanredna lokacija i duga lista sadržaja i usluga koje nudi, bi trebalo da stave ovaj hotel medju prve na vašoj listi.
26

po osobi dnevno

LIMENAS
Ovaj hotel se nalazi u gradu Tasosa, Limenasu, sagrađen u vrtu ukupne površine 11.000 kvadratnih metara, Hotel Aethria je preuzeo svoje ime od drevnog imena Tasos. To znači „ostrvo sa predivnim vremenom i zdravom klimom“, od kojih oba još uvek postoje.
Showing 1-6 of 6 results for Teniski TerenClear All