Estian Deluxe Studios Tasos

from30

Estian Deluxe Studios Tasos

  • LIMENARIJA, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2021, Grčka, Tasos - LETOVANJE 2021, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Estian Deluxe Studios - Limenarija

Klima uređaj
Wifi
TV
Kuhinja
Terasa
Sef

STUDIJA, PRVI SPRAT

APARTMANI I MEZONETE, DRUGI SPRAT

CENE PO DANU PO APARTMANU

Tip smeštaja Usluga 01.05-31.05 01.06-15.06 16.06-30.06 01.07-20.7 21.07-31.08 01.09-15.09 16.09-30.09
1/2 std Najam 35€ 42€ 53€ 70€ 80€ 55€ 38€
1/3 std Najam 40€ 45€ 58€ 75€ 85€ 60€ 40€
1/4 std Najam 45€ 50€ 60€ 75€ 85€ 60€ 45€
1/3 app Najam 50€ 60€ 70€ 100€ 110€ 60€ 50€
1/4 app Najam 50€ 60€ 75€ 105€ 115€ 65€ 50€
1/3 mez Najam 70€ 80€ 90€ 115€ 125€ 80€ 70€
1/4 mez Najam 75€ 85€ 95€ 120€ 130€ 85€ 75€
1/5 mez Najam 80€ 90€ 100€ 125€ 135€ 90€ 80€

 

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/4 Std – Četvorokrevetni studio;

*Cena je izražena u evrima/po sobi dnevno
*Usluga je najam studija

Opis Smeštaja - Estian Deluxe Studios, Tasos

ESTIAN DELUXE STUDIO – LOKACIJA I OKOLINA:
Estian Deluxe studio se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u centralnom delu Limenarije, u drugom redu kuća do obale. Do strogog centra vam treba oko 80m, dok vas do prve plaže deli oko 60m.

Od obližnjih gradova najbliži je Pefkari koji je udaljen svega 2 km od centra Limenarije. Etno selo Teologos, udaljeno je od centra Limenarije 14 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina na ostrvu. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri.

Potos je na 4km od Limenarije, nešto življi gradić, treći po veličini na ostrvu.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:
Studio Estian Deluxe, sa pravom nosi epitet deluxe, jer zaista to i jeste. Pre svega, primećuje se odličan dizajn ali i funkcionalnost samih smeštajnih jedinica. Moderno dizajnirani studiji sa akcentom na grčki, morski stil obradovaće svako oko.

Radilo se na svakom detalju, kombinaciji boja, gde sve zajedno deluje lepo uskladjeno i poetično. Pritom se vodilo računa, da sve uz dobar dizajn bude funkcionalno i potrebno u svakodnevnom životu vaseg letovanja.

Na prvom spratu su smeštena četiri studija za 2-4 osobe. Tri studija, su opremljena sa braćnim krevetom i sofom na razvlačenje za dve osobe, dok je jedan studio namenjen za maximum tri osobe, sa francuskim ležajem i sofom za jednu osobu.

Sve smeštajne jedinice imaju modernu kuhinju, kompletno opremljenu. Svi studiji su veličine od 23-25 m².

*Studio No.1 and No.4-Četvorokrevetni studio
Studio se sastoji od velike sobe sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Može da primi četiri odrasle osobe. Poseduje čajnu kuhinju opremljenu friziderom, posuđem i aparatom za kafu.

Kupatilo je otvorenog tipa, što podrazumeva da direktno iz sobe ulazite u tuš kabinu. Sadrži fen i peškire, koji se menjaju na tri dana. Svaki studio ima flatscreen TV sa satelitskim kanalima, klimu, internet, sef i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

*Studio No.2-Četvorokrevetni studio
Studio se sastoji od velike sobe sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Može da primi četiri odrasle osobe. Poseduje čajnu kuhinju opremljenu frižiderom, posuđem i aparatom za kafu.

Kupatilo je zatvorenog tipa i sadrži fen i peškire, koji se menjaju na tri dana. Svaki studio ima flatscreen TV sa satelitskim kanalima, klimu, internet, sef i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

*Studio No.3-Trokrevetni studio
Studio je manji za 2m² od ostalih i namenjen je za tri osobe. Sastoji od sobe sa francuskim ležajem i sofom. Poseduje čajnu kuhinju opremljenu frižiderom, posuđem i aparatom za kafu. Kupatilo je zatvorenog tipa i sadrži fen i peškire, koji se menjaju na tri dana.

Poseduje ormar otvorenog tipa. Svaki studio ima flatscreen TV sa satelitskim kanalima, klimu, internet, sef i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

*Studio No.4 and No.4-Četvorokrevetni studio
Studio se sastoji od velike sobe sa francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Može da primi četiri odrasle osobe. Poseduje čajnu kuhinju opremljenu friziderom, posuđem i aparatom za kafu.

Kupatilo je otvorenog tipa, što podrazumeva da direktno iz sobe ulazite u tuš kabinu. Sadrži fen i peškire, koji se menjaju na tri dana. Svaki studio ima flatscreen TV sa satelitskim kanalima, klimu, internet, sef i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

Na drugom spratu se nalaze novoizgradjeni apartmani i mezonete.

*Apartman
Apartman ima 30m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i sofom na razvlačenje. Može da primi četiri odrasle osobe. Poseduje čajnu kuhinju opremljenu friziderom, posuđem i aparatom za kafu.
Kupatilo sa tuš kabinom sadrži fen i peškire, koji se menjaju na tri dana. Svaki apartman ima flatscreen TV sa satelitskim kanalima, klimu, internet, sef i prostranu terasu sa garniturom za sedenje.

Mezoneta 4
Mezoneta ima 37m2 i sastoji se iz dva nivoa povezana drvenim spiralnim stepenicama. na donjem nivou je sofa na razvlačenje koja prima dve odrasle osobe, kupatilo i opremljena čajna kuhinja. Na gornjem nivou je francuski ležaj za dvoje i kupatilo sa staklenom tus kabinom.

Mezoneta 5
Mezoneta ima 45m2 i sastoji se iz dva nivoa povezana drvenim spiralnim stepenicama. na donjem nivou je ugaona garnitura na razvlačenje koja prima tri odrasle osobe, kupatilo i opremljena čajna kuhinja. Na gornjem nivou je francuski ležaj za dvoje i kupatilo sa staklenom tus kabinom.


Čišćenje smeštajnih jedinica kao i zamena peškira, obavlja se na tri dana. Higijena je izuzetna u ovom objektu. Parking je javni i možete se parkirati ispred vile.

 

PLAŽA:
Do prve plaže deli vas oko 60 m. To je plaža luksuznih hotela, koja ima sve moguće sadržaje. Ovde možete koristiti plažne setove hotela uz kupljeno piće ili raširiti svoj peškir u slobodnom delu.

Plaža u Limenariji je mahom šljunkovita na obali, u nekim delovima peščana pri ulazu u more a u nekim šljunkovita. Sastoji se iz zapadne i istočne strane. Istočna strana pripada centru, zovu je još i gradska plaža. Ova plaža je mnogo manja nego zapadna, ali je prilično sređena.

Ovde ćete naći i tuševe, kabine, kao i ležaljke sa suncobranima, tamošnjih kafića i taverni. U jednom delu ova plaža je kamenita na ulazu u more, te postoje stazice koje vode do peščanog dela. Dok je drugi deo uglavnom nastanjen peskom.

Zapadni deo plaže ide skroz do Tripitija i dugačka je oko 2.5 km. Nazivaju je Grand beach. Može se reći da je ova plaža lepša i prijatnija i za decu. U Limenariji nema velike gužve na plažama,zahvaljujući njenoj veličini i prostranosti. Takođe su kafići raštrkani po obali i ne prave velike grupacije na jednom mestu.

Na krajnjem istoku Limenarije u podnožju Palatakija, nalazi se plaža Metalia, koja je od ovog smestaja udaljena oko 400m. Do nje se dolazi stazicama i puteljcima, kroz retku šumicu, što ume da bude veoma zanimljivo i osvezavajuće.

Sama plaža se ne može isticati nekim kvalitetom, zbog ploča u vodi. Nije pogodna za decu i neplivače. Ali je njena okolina savršena, za beg od gužve i graje, sa elementima zaostavštine, Nemačke kompanije, koja je ovde imala svoj rudnik. Ova plaža ima savršen pogled i sjajno se slika.

 

PREPORUKA:
Studio Estian Deluxe se preporučuje pre svega parovima, zbog romantične povezanosti kupatila sa ostalim delom studija, ili malobrojnim porodicama.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

  • Internet
  • Klima Uređaj
  • TV
  • Kuhinja
  • Terasa
  • Krevetac
  • Fen za kosu
  • Sef

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: DA
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 80m
Udaljenost od centra: 60m
Održavanje: DA
Prijava/Odjava: 14:00 / 12:00

Contact Us

Estian Deluxe

+381 62 853 9397

info@feragosto.com