Kafe Klub Boomerang

boomerang bar tasos

02

феб
2018

Kafe Klub Boomerang

Posted By : admin/ 2401 0

Kafe Klub Boomerang - Potos

Kafe Klub Boomerang se nalazi u mestu Potos, na šetalištu uz samu plažu. Ukoliko se na šetalište spustite od primorske ulice, koja vodi od centralne magistralne raskrsnice, prođite sve kafiće i videćete Boomerang među zadnjima.Ukoliko dolazite od pravca stare luke Boomerang je medju prvima.

Boomerang je mesto za ceo dan.

Ne postoji bolji način da započnete svoj dan ukusnim doručkom na plaži Boomerang bara, koji se ovde služi u prepodnevnim časovima do ranog podneva.

Ukoliko želite jači doručak, ovde je ukusan Engleski doručak poput jaja i kobasice sa djusom, ili nešto laganiji šunka i kačkavalj, marmelada ili med, sendviči i pecivo, zadovoljiće vaš ukus. Kafa Nes ili espresso Illy je takođe dobar način da započnete dan. Tokom dana ovde možete uživati na plaži gde ćete uz kafu ili neko drugo osvežavajuće piće dobiti i ležaljke i suncobran na raspolaganje.

Sve vreme ćete uživati u dobrom odabiru muzike.

A uveče kada prođete talas klubova koji puštaju uglavnom istu muziku, ovde će vas zateći jedna potpuno druga atmosfera i dimenzija. Nasmejani Aki, koji će vam svojom retko pozitivnom energijom podići raspoloženje na maksimum, je zapravo srpski zet i obratiće vam se na savršenom srpskom jeziku. Dok njegova žena Radmila gospodari šankom i pravi atmosferu u zadnjem delu lokala.

Ovaj lokal preporučujemo kao mesto gde možete provesti kvalitetno vreme.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.