sunset beach plaza

02

феб
2018

Sunset Beach Bar

Posted By : admin/ 2013 0

Sunset Beach Bar - Skala Maries

Idealan odmor za mnogo ljudi predstavlja spoj leta, sunca, mora i hladnog pića pod suncobranom nekog udobnog bara na plaži.

Skala Maries ima dve plaže, jednu manju Atspas na izlazu i jednu dugačku prostranu, na ulazu. Velika plaža na ulazu je peskovita, sa finim kristalnim morem i odličnim barom.

Sunset Beach bar, nudi odličnu zabavu preko dana, uz osvežavajuća pića i kafe, dok vas uveče čekaju kokteli i žurka na plaži. Sunset beach bar je mesto gde se namenski dolazi, da se dobro provedete.

Plaža je idealna za sportove na pesku, zbog svoje veličine i sitnog peska. Bar poseduje mrežu za odbojku na pesku, gde se leti često održavaju mini turniri. Tokom dana još možete uživati u vodi i suncu, izležavajući se na ležaljkama pod suncobranom, koje dobijate besplatno uz piće. Osim ležaljki kafe bar ima baldahine i kabinu za presvlačenje.

Tokom dana, bar služi različito osveženje, topla pića, piva, vina, sladolede i lake grickalice, pa je ovo savršeno mesto za predah u senci i za relaksaciju posle plaže.
Izbor koktela, pića, svežih voćnih sokova, sladoleda i lakih grickalica je dostupan od jutra do kasno uveče.

Sa „Feragosto loyalty“ karticom uživaćete posebne popuste i ponude.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.