Kristiane Vila Tasos

from35

Kristiane Vila Tasos

 • POTOS, Tasos

Tasos apartmani, Grčka Ostrva - LETOVANJE 2019, Tasos - LETOVANJE 2019, Grčka smeštaj, Tasos smeštaj, Vila Kristiane - Potos

TV
Klima
Internet
Parking
Bašta
Terasa

LETO 2019

Tip smeštaja 01.05-30.06 01.07-25.08 26.08-30.09
Std 1/2  35€ 45€ 35€
Std 1/3  40€ 50€ 40€
App 4+1  45€ 55€  45€

Legenda: Std 1/2 – Dvokrevetni studio; Std 1/3 – Trokrevetni studio; App 4+1 – Četvorokrevetni apartman;

*Cene su izražene po smeštajnoj jedinici za jednu noć

Opis Smeštaja - Vila Kristiane, Potos

VILA KRISTIANE – LOKACIJA I OKOLINA:

Vila Kristiane se nalazi u mestu Potos, na blagom jugoistoku ostrva Tasos, na 45km od Limenasa. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu. Do centra vas deli 200 m, dok je najbliža plaža udaljena 300 m.

S obzirom da je Potos življe mesto, ova vila će vam svojom lokacijom, dati potreban mir iako je ušuškana i sakrivena od glavne magistrale, zapravo vam je sve na dohvat ruke, bez kola ili sa kolima, potpuno ste u centru desavanja.

Udaljen 1km od centra Potosa se nalazi Pefkari. U njemu možete posetiti plažu koja nosi plavu zastavicu ili taverne, smeštene na samoj plaži.

Etno selo Teologos, udaljeno je 10 km. Kažu da se tamo jede najbolja jagnjetina sa ražnja. U ovom mestu se organizuju prave Grčke večeri. Limenarija je udaljea 4km od Potosa, nešto veći gradić, drugi po veličini na ostrvu.

Više o mestima možete naći u rubrici “Mesta”.

 

OBJEKAT I SADRŽAJI:

Kristiane apartmani se nalaze u samom srcu Potosa, na samo nekoliko metara od centra, ali na mirnoj i lepoj lokaciji. Na samo nekoliko minuta hoda dolazite da svih sadržaja koje Potos nudi: tu su prodavnice, šetalište, kafići, restorani i svi ostali sadržaji.

Kristiane vila poseduje tri smeštajne jedinice, jedan apartman i dva studia. U vlasništvu je Grčko-Francuskog, starijeg para koji će vas opčiniti svojom gostoljubivošću.

Svi apartmani su uređeni sa ukusom, tako da će zadovoljiti potrebe različith gostiju.
1. Apartman – namenjen je za smeštaj 4-5 osoba. Iz glavnog hodnika apartmana jedna vrata vode u dnevni boravak, koji sadrži uži dvosed na razvlačenje i kuhinju sa trpezarijom kao i izlaz na terasu. Druga vrata vode do spavaće sobe u kojoj je francuski krevet i jedan singl, kao i izlaz na terasu. Treća vrata vode u kupatilo.

2. Studio za dve osobe sadrži francuski krevet, kuhinju sa trpezarijom i izlaz na terasu.

3. Studio za 3-4 osobe, sadrži francuski krevet i sofu na razvlačenje, kuhinju sa trpezarijom i terasu. Pogodan je za tri odrasle osobe ili dve odrasle i dva manja deteta.

Sve jedinice su potpuno opremljene i sadrže: klimu, TV, Wi-Fi, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Uz samu kuću je i ograđen plac, gde je moguće parkirati vozilo.

 

PLAŽA:

U centru možete posetiti gradsku plažu Potosa, koja je udaljena oko 300m. Gradska plaža je duga i sastoji se iz dva dela. Na centralni deo izlaze barovi sa ležaljkama i sucobranima. Ovaj deo plaže uglavnom je interesantan mlađoj populaciji i onima koji žele da budu u centru zbivanja.

U produžetku se nalazi drugi deo plaže koji nije organizovan lezaljkama već je slobodan i sa više prostora. Pri kraju ovog zaliva na 500m od gradske plaže, smeštena je i organizovana plaža San Antonio.

Ova plaža se nastavlja na gradsku plažu Potosa. Sitan pesak na obali i u vodi koji odlikuje ovu plažu, odgovaraće najviše porodicama sa malom decom i onima koji vole sportove na plaži. Za njih će ova plaža biti pravo uživanje.

Voda je plitka, što će naročito odgovarati sitnijoj deci, koja tek počinju sa plivanjem. Plaža je organizovana, nastanjena sa ležaljkama i suncobranima, koje se dodatno naplaćuju. Ukoliko ne želite ležaljke, takođe možete postaviti svoj peškir, gde god vam je volja.

Više o plažama, možete naći u rubrici ”Plaže na Tasosu”.

 

PREPORUKA:

Vila Kristiane je namenjena porodicama, parovima, drustvu i svima koji žele da budu smešteni nadomak centra u finom i čistom smeštaju.

Sajt smestajnatasosu.com funkcioniše kao posrednik između posetioca sajta i vlasnika smeštajnog objekta, pomažući pri odabiru smeštajnog objekta i informisanju o načinu rezervacije i direktnog kontakta sa vlasnikom smeštajnog objekta. Sve prikazane cene su legitimne i zvanične cene, vlasnika smeštajnih objekata.

Naša usluga prema posetiocu sajta je besplatna. Sajt se koristi u nekomercijalne i informativne svrhe, pa kao takav nije odgovoran za eventualne greške i neistine.

Informacije i tekstovi o Tasosu su produkt dugog iskustva i boravka na Tasosu, pisca tekstova. Dok su informacije i tekstovi o samom smeštaju, dobijene od vlasnika smeštajnih objekata.

Dodatni Sadržaji

 • Klima Uređaj
 • TV
 • Internet
 • Parking
 • Kuhinja
 • Bašta
 • Kućni Ljubimci
 • Pranje i peglanje veša
 • Deca i pomoćni ležajevi
 • Terasa

Detalji objekta

Šifra smeštaja: #102
Prijem 24h: NE
Prilagodjen invalidima: NE
Udaljenost od mora: 300m
Udaljenost od centra: 200m
Održavanje: na 3 dana
Prijava/Odjava: 13:00 / 09:00

Contact Us

40.610669, 24.608260

+381 11 260 4283

info@feragosto.com