san antonio plaza plaze na tasosu

01

феб
2018

San Antonio Plaža – Plaže na Tasosu

Posted By : admin/ 4613 0

San Antonio Plaža - Tasos

San Antonio plaža ili Agios Antonios je prelepa duga peščana plaža koja se nalazi na južnoj strani Tasosa i udaljena je 800 metara od grada Potosa i 3 km od Limenarije. U blizini ove plaže se nalaze Mitos Bungalovi, kao i mali, udoban hotel Kallisti, izgrađen u tradicionalnom stilu.

San Antonio plaža je prirodno povezana sa plažom Potos. Lako je dostupna i dobro organizovana što ovu plažu čini idealnom je destinacijom za porodice sa malom decom.

San Antonio plaža je dosta šira od gradske plaže u Potosu i posetiocima nudi raznovrsne sadržaje, kao što su ležaljke, suncobrani, tuševi, kabine, parking, kafići, taverne i vodeni sportovi.

Pristup plaži San Antonio je odličan, a uz samu plažu nalazi se parking.

Pesak na plaži je vrlo fin i sitan i voda kristalno čista dok je ulaz u vodu postepen i ima delova koji su vrlo plitki. Plaža nije pretrpana turistima i idealna je za one koji vole miran odmor na plaži kao i za porodice sa malom decom.

Na plaži možete da iznajmite ležaljke i suncobrane, ili ih besplatno koristite uz piće, a naravno, ako želite, možete postaviti sopstveni peškir i suncobran na bilo kom delu plaže.

Ležaljke koje pripadaju nekim luksuznim hotelima plaćaju se bez obzira na to da li naručujete piće ili ne.

Pored plaže San Antonio postoji nekoliko izvrsnih tradicionalnih restorana i taverni sa pristupačnim cenama gde možete uživati u fenomenalnoj grčkoj kuhinji i predivnom zalasku sunca.

 

Tourist guide SnoWhite

Sadržaji na plaži San Antonio

Pesak
Prirodni hlad
Ljubimci
Tuš
Kabina
Suncobrani
Ležaljke
Bar
Održavana
Prilaz za kola
Restoran
Pogodna za decu
Slobodno za peškir

Ponuda smeštaja u blizini plaže San Antonio

Potos - Apartmani i Hoteli

Pogledajte ponudu smeštaja u Potosu

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.