Vila Venetia potos smestaj na tasosu apartmani letovanje grcka
PREPORUKA
90

aranžman po osobi

POTOS
Vila Venetia 2 je novoizgrađena vila koja se nalazi u centru Potosa i na samo par minuta hoda od plaže. Potos je predivno primorsko mesto na jugu osrva Tasos i vrlo je popularna destinacija među turistima, posebno među mladim i energičnim posetiocima.
70

aranžman po osobi

POTOS
Vila Dimitris se nalazi u mirnom delu Potosa na izlazu iz sela, samo nekoliko minuta hoda od centra Potosa i na samo 80m od plaže.
65

aranžman po osobi

POTOS
Vila El Greco se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice u srcu Potosa. Od plaže je udaljena 70 m. Ovo je novoizgrađena vila čija je gradnja završena 2014. godine.
LIMENARIJA
Zako apartman se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
33

apartman po danu

SKALA POTAMIA
Studio Ifigenia se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom.
35

po studiju dnevno

SKALA POTAMIA
Studio Katerina se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom.
30

soba po danu

KINIRA
Hotel Blue Bay Beach se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke I grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom.
30

apartman po danu

PRINOS
Hotel Haciandrou se nalazi u mestu Prinos drugoj luci na ostrvu tasos. Prinos je lociran na zapadnoj strani ostrva na 20 km od glavnog grada i luke Limenas.
30

apartman po danu

POTOS
Vila Irini se nalazi u mestu Potos, na blagom jugo istoku ostrva, na 45km od glavne luke i grada Limenas. Locirana je u vrlo mirnom delu Potosa, na putu prema Teologosu.
45

studio po danu

LIMENARIJA
Rodon House se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u oblasti Tripiti koja se nalazi na 3 km od Limenarije.
35

po osobi dnevno

SKALA POTAMIA
Dobrodošli u vilu Ntinas Apartments koja se nalaza na samo 100 metara od Zlatne plaže na prelepom zelenom ostrvu Tasos u gradiću Skala Potamia.
75

apartman po danu

GOLDEN BEACH
Vila Escape se nalazi u mestu Golden beach na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom.
49

po sobi dnevno

LIMENAS
Hotel Pegasus se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Smešten je u samom centru na 400 m. od gradske plaže.
60

apartman po danu

LIMENAS
Metsikas Rezidencija se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1000m od centra. Od plaže je udaljena oko 350m.
49

aranžman po osobi

POTOS
Vila Irini se nalazi u samom centru Potosa, udaljena 120 metara od peščane plaže. U neposrednoj blizini vile se nalaze brojne prodavnice i supermarketi.
Showing 1-15 of 19 results for Igralište za decuClear All