rosogremos plaza plaze na tasosu

01

феб
2018

Rosogremos Plaža – Plaže na Tasosu

Posted By : admin/ 2435 0

Rosogremos Plaža - Tasos

Rosogremos plaža se nalazi na jugu ostrva, 2.5 km istočno od Potosa i 50 km južno od Limenasa. Na samoj plaži stacioniran je jedan od lepših hotela na TasosuRoyal Paradise koji nosi 5 zvezdica.

Kada dolazite iz pravca Potosa, čim prodjete lakat krivinu, postoji isključenje desno sa malom ne tako upadljivom tablom. Skrenite ovde desno i zemljanim putem nastavite pravo, koji vas vodi skroz do plaže.

Rosogremos plaža je dugačka oko 100m i ima odličnu širinu. Slobodnog mesta na pretek, što za vaš peškir tako i za igre na pesku vaše dece ili kućnih ljubimaca. Njegova veličina je dovoljna da ovde nikad ne bude preterane gužve a i da možete da pustite svog ljubimca bez bojazni da će nekom smetati.

Sama plaža je od peska a ulaz u vodu peščan i dug. Voda topla, dug plićak, pesak na plaži i u vodi predstavlja pravi raj za sitnu decu. Mada ovu plažu prilično vole i parovi jer se u njenom produžetku nalaze dve vrlo male uvalice, gde se mogu malo osamiti.

Uz plažu vodi i jedan zemljani putić do rta odakle se vidi sledeća plaža Notos i to ume da prija svima onima koji ne vole puno da sede i leže na plaži, već mogu malo da istražuju okolinu dok njihovi članovi porodice uživaju na plaži. Na plaži ima i prirodnog hlada ali u tom delu pesak nije toliko čist i održavan.

U jednom delu Rosogremos plaže su plažni setovi hotela koji se plaćaju u sezoni a van sezone se mogu koristiti uz piće. U središnjem delu plaže su plažni setovi nezavisnog privatnika, koji se takodje plaćaju. U trećem delu suprotono od hotela koji je možda i najveći je slobodan prostor, za sve one koji su poneli svoju opremu za plažu.

 

Tourist guide SnoWhite

Sadržaji na plaži Rosogremos

Pesak
Prirodni hlad
Suncobrani
Ležaljke
Talasi
Ljubimci
Wifi
Bar
Održavana
Prilaz za kola
Slobodno za peškir
Pogodna za decu

Ponuda smeštaja u blizini plaže Rosogremos

Potos - Apartmani i Hoteli

Pogledajte ponudu smeštaja u Potosu

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.