SMEŠTAJ NA TASOSU

30

po sobi dnevno

LIMENARIJA
Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Smeštajni objekat Estian Deluxe nalazi se u Limenariji, na 400 metara od plaže Metalija. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.
nostos studios limenaria thassos loca
PREPORUKA
69

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila Nostos se nalazi na ulazu u mirnom delu Limenarije. Do strogog centra vam treba oko 900m, dok vas do prve plaže deli oko 250m.
30

habitacion por dia

LIMENARIA
El Estian Deluxe Studio se encuentra en Limenaria, en la parte sureste de la isla, a 40 km de la capital y del puerto de Limenas. Está ubicado en la parte central de Limenaria, en la segunda fila de la casas.
30

room per day

LIMENARIA
Estian Deluxe Studio is located in Limenaria on the south-east side of the island, 40 km from the capital and the port of Limenas.
109

aranžman po osobi

LIMENARIA
Hotel Papageorgiou is located in the center of Limenaria, the second largest city of Thassos, just 100 meters from the Metalia beach and 3.5 km from Potos.
47

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Hotel Papageorgiou se nalazi u centru Limenarije, drugom najvećem gradu na Tasosu, udaljen svega 100 m od Metalia plaže i 3.5 km od nešto življeg Potosa.
47

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Tina Studios se nalaze na jugozapadu ostrva Tasos, udaljeni 100m od centra Limenarije i 70 m od peščano-šljunkovite plaže. U blizini vile se nalaze supermarketi, prodavnice, kafići i taverne.
55

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila Oasis je savršen izbor za miran odmor, a pritom blizu prodavnica i taverni. Vila se nalazi u mestu Limenarija na oko 100 metara od plaže.
40

studio po danu

LIMENARIJA
Vila Konstantinos 2 se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u zapadnom delu Limenarije, na samoj plaži Navagio.
40

studio po danu

LIMENARIJA
Vila Konstantinos 1 se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u zapadnom delu Limenarije, na samoj plaži Navagio.
80

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila Toula se nalazi u centru Limenarije na jugozapadnoj strani ostrva. Vila je udaljena 100m od plaže. U blizini vile se nalaze pekare, prodavnice kao i brojne taverne gde možete uživati u izvrsnoj grčkoj kuhinji.
B Home Vila Tasos limenarija grcka leto
PREPORUKA
105

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Vila B Home se nalazi na ulazu u Limenarije oko 100 metara od centralne raskrsnice, sa leve strane puta koji vodi ka Kastru.
LIMENARIJA
Hotel Garden se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
LIMENARIJA
Hotel George se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
60

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Agali se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
Showing 1-15 of 45 results for LimenarijaClear All