SMEŠTAJ NA TASOSU

109

apartman dnevno

PAHIS RAHONIOU
Okruženi borovima i zelenilom, apartmani “Akti Belvedere“ su tako dobro ušuskani da ih sa magistrale ne možete opaziti.
60

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Agali se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
44

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Asterias se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na samoj obali, nedaleko od centra, u nizu hotela.
40

po studiju dnevno

PEFKARI
Hotel Aegean se nalazi u jugozapadnom delu ostrva Tasos u malom mestu Pefkari, između Potosa i Limenarije. Od glavnog grada i luke udaljen je oko 45 km.
45

studio po danu

LIMENARIJA
Rodon House se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je u oblasti Tripiti koja se nalazi na 3 km od Limenarije.
35

studio po danu

LIMENARIJA
Vila Kostas se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na 50m od centra i isto toliko od obale i gradske plaže.
65

po sobi dnevno

SKALA RACHONI
Hotel se nalazi oko 2 kilometra od centra letovališta, a oko 8 kilometara od Limenasa, ispod glavnog puta na oko 200 metara od plaže, okružen zelenilom.
49

po sobi dnevno

ASTRIS
Hotel Euro park poseduje u svom sastavu jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne hotelske sobe. Iza hotela su bungalovi za tri i četiri osobe. sve sobe opremljene su sa frižiderom, klimom, internetom i takođe poseduje TV, fen i sef.
40

po studiju dnevno

SKALA PANAGIA
Hotel se nalazi u mestu Skala Panagia, udaljen samo 30 m od plaže Golden Beach, jedne od najlepših peščanih plaža na Tasosu.
40

apartman po danu

LIMENARIJA
Hotel Stelakis se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Lociran je u zapadnom delu Limenarije, ispod magistrale, na samoj plaži 1500 m od centra.
76

po sobi dnevno

LIMENAS
Christa Hotel se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1000m od centra. Od plaže je udaljena oko 300m.
50

apartman po danu

KINIRA
Bungalovi Lutrou se nalaze u mirnom mestu Kinira oblasti Timonija, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke I grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom.
49

po sobi dnevno

LIMENAS
Hotel Pegasus se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Smešten je u samom centru na 400 m. od gradske plaže.
38

po osobi dnevno

POTOS
Hotel je otvoren 2008. godine. Dominira specifičan dizajn hotela, i to sto je svaka soba drugačije uređena.
47

po osobi dnevno

PRINOS
Ilio Mare Hotel je izvanredan hotel starijeg datuma. Hotel je udaljen oko 2 kilometra od letovališta Skala Prinos.
Showing 1-15 of 29 results for PolupansionClear All