SMEŠTAJ NA TASOSU

47

aranžman po osobi

LIMENARIJA
Hotel Papageorgiou se nalazi u centru Limenarije, drugom najvećem gradu na Tasosu, udaljen svega 100 m od Metalia plaže i 3.5 km od nešto življeg Potosa.
109

aranžman po osobi

LIMENARIA
Hotel Papageorgiou is located in the center of Limenaria, the second largest city of Thassos, just 100 meters from the Metalia beach and 3.5 km from Potos.
Lena Hotel Tasos letovanje 1
PREPORUKA
89

aranžman po osobi

LIMENAS
Hotel Lena je prijatan hotel koji se nalazi u samom centru Limenasa u pešačkoj zoni udaljen svega 5 minuta laganog hoda od gradske plaže.
109

apartman dnevno

PAHIS RAHONIOU
Okruženi borovima i zelenilom, apartmani “Akti Belvedere“ su tako dobro ušuskani da ih sa magistrale ne možete opaziti.
70

apartman po danu

LIMENAS
Nikoleta Luxury se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 1500m od centra. Od plaže je udaljena oko 200m.
60

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Agali se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
21

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Panteon se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
Menel Hotel Limenarija Tasos grcka leto 1
PREPORUKA
25

soba po danu

LIMENARIJA
Hotel Menel se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas.
44

studio po danu

LIMENARIJA
Hotel Asterias se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na samoj obali, nedaleko od centra, u nizu hotela.
30

studio po danu

SKALA POTAMIA
Ostria hotel se nalazi u mestu Skala Potamia na istočnoj strani ostrva Tasos. Ovo mesto je od glavnog grada Limenasa udaljeno oko 15 km istočnom stranom.
30

soba po danu

KINIRA
Hotel Blue Bay Beach se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke I grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom.
30

soba po danu

LIMENARIJA
Hotel Karagianis se nalazi u mestu Limenarija na jugo-istočnoj strani ostrva, na 40 km od glavnog grada i luke Limenas. Locirana je na uzvišenju blizu gradske crkve.
40

po studiju dnevno

PEFKARI
Hotel Aegean se nalazi u jugozapadnom delu ostrva Tasos u malom mestu Pefkari, između Potosa i Limenarije. Od glavnog grada i luke udaljen je oko 45 km.
45

po studiju dnevno

LIMENAS
Hotel Akropolis se nalazi u glavnom gradu Limenas, na severu ostrva. Vila se nalazi na oko 200 m najstrožijeg centra. Od gradske plaže je udaljena oko 400m.
70

soba po danu

KINIRA
Hotel Agorastos se nalazi u mirnom mestu Kinira oblasti Teologos, nadomak najlepših plaža ostrva Tasos. Od glavne luke i grada Limenasa udaljena je oko 25 km istočnom stranom.
Showing 1-15 of 43 results for DoručakClear All